Termeni și condiții de utilizare


I. Bun venit pe IstoricReprezentanta.com!

Acești termeni și condiții descriu regulile și reglementările de utilizare a site-ului web https://www.IstoricReprezentanta.com. Prin accesarea acestui site presupunem că acceptați acești termeni și condiții în totalitate. Nu continuați să utilizați site-ul web https://www.IstoricReprezentanta.com dacă nu acceptați toți termenii și condițiile menționate pe această pagină.

Următoarea terminologie se aplică acestor Termeni și Condiții, Declarație de confidențialitate și Notificare de declinare a răspunderii și oricăror sau tuturor Acordurilor: „Client”, „Tu” și „Dvs.” se referă la tine, persoana care accesează acest site web și acceptă termenii și condițiile Companiei. „Compania”, „Noi înșine”, „Noi”, „Noi” și „Noi”, se referă la Compania noastră. „Parte”, „Părți” sau „Noi”, se referă atât la Client, cât și la noi înșine, sau la Client sau la noi înșine. Toți termenii se referă la oferta, acceptarea și luarea în considerare a plății necesare pentru a desfășura procesul de asistență către Client în cel mai adecvat mod, fie prin întâlniri formale cu durată determinată, fie prin orice alte mijloace, în scopul expres de a îndeplini Client' nevoile în ceea ce privește furnizarea serviciilor/produselor declarate ale Companiei, în conformitate cu și sub rezerva legii în vigoare din Statele Unite. Orice utilizare a terminologiei de mai sus sau a altor cuvinte la singular, plural, cu majuscule și/sau el/ea sau ei sunt considerate interschimbabile și, prin urmare, se referă la acestea.

https://www.IstoricReprezentanta.com își rezervă dreptul de a aduce modificari site-ului prin schimbări ai termenilor si condițiilor, politicii de confidențialitate etc. fără a notifica in prealabil uilizatorii.

II. Licență pentru utilizarea site-ului

Dacă nu se specifică altfel, https://www.IstoricReprezentanta.com și /sau licențiatorii săi dețin drepturile de proprietate intelectuală pentru tot materialul de pe https://www.IstoricReprezentanta.com Toate drepturile de proprietate intelectuală sunt rezervate. Puteți vizualiza și/sau tipări pagini de pe https://www.IstoricReprezentanta.com pentru uzul dvs. personal, sub rezerva restricțiilor stabilite în acești termeni și condiții.

Trebuie să nu:

 • Republicați materialul de pe https://www.IstoricReprezentanta.com
 • Vindeți, închiriați sau sublicențați material de pe https://www.IstoricReprezentanta.com
 • Reproduceți, duplicați sau copiați material de pe https://www.IstoricReprezentanta.com
 • Redistribuiți conținutul de pe https://www.IstoricReprezentanta.com (cu excepția cazului în care conținutul este creat special pentru redistribuire).
 • III. Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm

  Termenul „date cu caracter personal” se referă la informații care, în mod direct sau indirect, se pot referi la dvs. în calitate de persoană fizică. Exemple de astfel de date sunt detalii de identificare: numele și prenumele, numărul personal de identificare,adresa de e-mail, numărul de telefon personal sau de muncă sau adresa IP. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate numai în scopuri specificate și nu vor fi prelucrate ulterior în niciun alt scop care depășește aceste scopuri.

  Folosim instrumente de securitate tehnică și organizațională adecvate pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau modificarea datelor utilizatorilor. Datele furnizate de utilizatori sunt stocate în siguranță (protejate de parole și firewall). Toate tranzacțiile electronice și transferurile de date confidențiale sunt efectuate prin intermediul tehnologiei SSL. Transmiterea datelor pe Internet este, în principiu, expusă pericolului. Pentru a preveni situații neplăcute, folosim diferite tipuri de măsuri pentru a proteja datele cu caracter personal.

  IV. Garanții limitate și reclamații de la utilizatori

  1. Disponibilitatea produselor Dacia, Renault, Grup VAG (Audi, VW, Seat, Skoda, Cupra), BMW, Mini, Mazda, Land Rover, Jaguar pe acest site nu ar trebui considerat că pagina web www.istoricreprezentanță.ro este aprobata de mărcile mai sus menționate. Acest site nu este afiliat în niciun fel cu mărcile mai sus menționate și nu este autorizat de ele să acționeze ca distribuitor oficial sau reprezentant.

  2. Toate produsele și numele companiilor mai sus menționate sunt mărci comerciale sau mărci înregistrate ale deținătorilor lor respectivi. Utilizarea numelui sau logo-ului lor nu implică nicio afiliere sau editare de către aceștia. Toate mărcile reproduse pe acest site care nu sunt proprietatea sau licențiate de operator sunt recunoscute pe site.

  3. În conformitate cu acordul dintre dvs. și noi cu privire la furnizarea Datelor Vehiculului, suntem responsabili să vă furnizăm acces la datele despre vehicul, date ce sunt disponibile în Baza de Date în momentul solicitării dvs. Datele Vehiculului extrase din baza de date sunt doar pentru a vă ajuta și a vă sfătui. Prin urmare, din motive obiective, nu garantăm exactitatea sau actualitatea exactă a Datelor Vehiculului și nu ne asumăm răspunderea dacă pentru seria de caroserie furnizată de dvs. nu au fost găsite date.

  4. Specificațiile vehiculului prezentate în Datele Vehicului se bazează direct pe decodificarea seriei de sasiu (seria de caroserie furnizată de dvs.). Prin urmare, aceste specificații nu vor prezenta și modificările specifice aduse acestui vehicul pe parcursul folosirii sale.

  5. În cazul utilizatorilor care nu sunt Consumatori, în limitele prevăzute de legislația în vigoare, nu oferim nici o asigurare, nu garantăm calitatea, excludem garanția și nu oferim asigurări privind standardele serviciilor de pe Site și pentru utilizarea acestuia (incluzând, fără limite, toate garanțiile prevăzute în legislația aplicabilă privind calitatea satisfăcătoare, adecvarea scopului său și/sau diligența și competența). În acest caz nu garantăm acuratețea decodării seriei VIN..

  6. Dacă observați probleme tehnice la Site sau dacă observați că datele furnizate de noi sunt incomplete sau dacă aveți vreo plângere cu privire la Site-ul nostru, vă rugăm să ne anunțați imediat folosind datele nostre de contact. Vom face tot posibilul pentru a răspunde la e-mail-ul dvs. într-un timp cat mai scurt.

  V. Încălcări ale acestor Termeni și condiții

  Fără a aduce atingere celorlalte drepturi ale noastre în conformitate cu acești Termeni și condiții, în cazul în care încălcați acești Termeni și condiții în orice mod, putem lua măsurile pe care le considerăm adecvate pentru a face față încălcării, cu scopul de a stopa continuarea încălcării și de a limita mărimea pagubelor cauzate de această încălcare. Aceste măsuri pot include suspendarea accesului la Site, blocarea computerelor care utilizează adresa dvs. IP folosită pentru accesarea site-ului, contactarea furnizorului dvs. de servicii de Internet pentru a solicita blocarea accesului la Site și/sau începerea de acțiuni în justiție împotriva dvs.

  VI. Prețuri si plăți

  Ne rezervăm dreptul de a modifica prețul produselor fără o notificare în prealabil a utilizatorilor. Nu suntem răspunzători pentru modificările survenite în timp și nu putem fi trași la răspundere pentru niciun fel de prejudiciu produs.

  Nu ne asumăm responsabilitatea pentru plăți în conturi bancare care nu ne aparțin, de asemenea nu ne asumăm responsabilitatea pentru plăți întârziate din vina cumpărătorului sau a băncii.

  Comenzile sunt rezervate maxim 2 zile din momentul plasării comenzii; în cazul în care plata nu se confirmă în maxim 2 zile lucrătoare, comanda este anulată fără o notificare în prealabil.

  VII. Modalitate de livrare

  Livrarea raportului este de tip electronic, în format pdf, direct pe adresa de e-mail furnizată de dvs.

  Rapoartele noastre sunt livrate în funcție de disponibilitatea datelor. Ne rezervăm dreptul de a nu accepta comenzi dacă acestea prezintă motive de risc.

  Termenul de prelucrare al raportului nostru este de 3-8 ore (în zilele lucrătoare). Acesta va fi livrat numai în urma confirmării plății (suma aferentă a intrat în contul nostru). Comenzile plasate în weekend vor fi prelucrate începând cu ziua de luni!

  VIII. Verificare serie de caroserie (VIN)

  Responsabilitatea verificării corectitudinii datelor introduse in formularul de verificare revine în intregime cumpărătorului. IstoricReprezentanță nu își asumă nicio responsabilitate în cazul completării greșite a seriei de caroserie (serie VIN).

  IX. Returnări si rambursări

  Verificarea istoricului online oferit de www.istoricreprezentanță.ro este un serviciu online, livrarea raportului se face exclusiv în format digital (pdf trimis pe adresa de e-mail pusă la dispoziție). Din momentul în care plata a fost efectuată iar raportul este generat, contravaloarea acestuia nu mai poate fi returnată. În cazul în care considerați că raportul nu cuprinde destule informații, IstoricReprezentanță nu este responsabil pentru lipsa acestora.

  Raportul nu va fi generat iar dvs. nu va trebui să plătiți nimic dacă, în urma verificărilor, nu s-au putut găsi date pentru vehiculul respectiv.

  Rambursările se fac doar în cazul în care IstoricReprezentanță v-a furnizat un raport greșit ca urmare a introducerii eronate a seriei de caroserie în baza de date a unui operator de-al nostru, sau în cazul în care primiți un alt raport decat cel cerut.

  X. Materiale nesolicitate

  IstoricReprezentanță nu solicită și nu dorește să primească informații confidențiale, secrete sau brevetate ori alte asemenea informații de la dvs. prin intermediul site-ului, adreselor de e-mail sau orice alt mijloc.

  XI. Absolvirea de răspundere

  Prin utilizarea acestui site ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu următoarele: utilizarea rapoartelor și a datelor se face pe propria răspundere, IstoricReprezentanță nu oferă garanție pentru calitatea produselor, a informațiilor sau serviciilor pe care folosiți prin utilizarea site-ului; IstoricReprezentanță este scutit de orice răspundere exprimată direct sau indirect în cazul achiziționării unui vehicul fiind influențat de raportul nostru, pentru ca apoi să constatați că acesta nu corespunde cu datele furnizate de noi.

  IstoricReprezentanță este scutit de orice răspundere în cazul în care unui vehicul i-au fost aduse modificări pe parcursul exploatării (cum ar fi înlocuirea motorului, a anexelor sau operațiuni de tip ‘retrofit’ sau ’facelift’ prin care au fost aduse modificări echipamentelor) care nu se regăsesc în raport, în urma verificării seriei de caroserie.