Istoric Reprezentanță


Prin intermediul acestui website puteți afla istoricul de revizii și reparații al unui autovehicul, similar cu cel oferit de reprezentanța mărcii respective.

Informațiile sunt salvate în bazele de date ale reprezentanțelor doar daca autovehiculul a efectuat reviziile sau reparațiile într-una din acestea.

Cele mai multe aplicatii de verificări auto oferă clienților date aproximative, bazate pe înregistrările vehiculelor pe diverse website-uri de vânzări auto SH sau oferă informații care pot fi accesate gratuit, de exemplu din bazele de date ale RAR.

Istoric Reprezentanță oferă doar date reale - corecte, NU interpretate!


Ce reprezintă istoricul de service al unui autoturism?

Istoricul de service înfățișează modul în care un autoturism a fost îngrijit de-a lungul timpului. Acesta cuprinde informații legate de mentenanța vehiculului, dacă aceasta a fost efectuată la timp cât și alte lucrări de reparație și întreținere solicitate de către proprietar. Fiecare astfel de intervenție este contabilizată împreună cu data la care a fost efectuată respectiv kilometrajul afișat la momentul acela.

Ce trebuie să ai în vedere când vrei să vinzi sau să cumperi un autoturism dar, mai ales, are rost să investești într-un astfel de raport?

Iată câteva întrebări pe care poate nu ți le-ai pus până acum, însă asupra cărora ar trebui să te gândești deoarece răspunsurile pot fi în avantajul tău. Descoperă, așadar, cum te poate ajuta un astfel de raport pe tine ca vânzător sau cumpărător! Rapoartele noastre conțin aceleași informații pe care le-ați fi putut obține de la o reprezentanță, dar la un click distanță din confortul locuinței sau biroului dumneavoastră. Toate datele sunt 100% exacte, fiind validate și furnizate de parteneri direcți ai mărcilor menționate. Fiecare serie de caroserie este verificată manual, așa că poate exista un interval de maxim 1-3 ore lucrătoare pe care va trebui sa le așteptați înainte de a primi raportul complet.

Vă oferim posibilitatea de a afla istoricul complet, fără a fi nevoie să vă deplasați la o reprezentanță a mărcii, economisind astfel timp și bani. Vă punem la dispoziție date precum:

 • kilometrajul autovehiculului
 • intrările în service autorizat sau reprezentanță, revizii;
 • data de fabricație sau de livrare atunci cand vehiculul a fost nou (anumiți vânzători specifică greșit anul de fabricație – ex: 2018, iar in realitate vehiculul este fabricat in luna 08 a anului 2017)
 • tara de provenienta
 • lista completă a echipamentelor (cod culoare, motorizare, cutie de viteze, dotări, etc. ) si multe alte detalii

 • Cum functioneaza?
 • Pentru a intra în posesia raportului este necesar să plasați o cerere, astfel: Selectați marca autovehiculului pentru care doriți să aflați informații în noua pagină deschisă veți afla mai multe detalii despre datele pe care vi le putem oferi în raport mai departe apăsați butonul Vreau raport apoi completați formularul nou deschis cu seria de șasiu (17 caractere), adresa dvs de e-mail, numărul de telefon (nu este obligatoriu, este necesar doar dacă doriți să fiți contactat prin Whatsapp); tot aici puteți lăsa un mesaj în cazul în care aveți alte intrebări.
 • Odată cu primirea cererii dvs. vom începe să procesăm seria de șasiu, iar în cel mai scurt timp vă trimitem un e-mail preliminar în care vă vom pune la curent cu ce date sunt disponibile pentru autovehiculul dvs. Dacă sunteți de acord, nu rămâne decât să achitați raportul. După efectuarea plății veți primi în cel mai scurt timp raportul complet într-un nou e-mail.
 • Fiecare serie de caroserie este verificată manual de catre colaboratorii noștrii de aceea poate exista un interval de 3-6 ore lucrătoare pe care va trebui sa le așteptați înainte de a primi raportul complet.

 • Cum plătesc?

  Nu sunteți taxat la trimiterea comenzii (cererii pentru raport)! Odată cu confirmarea primită pe email veți primi un link către plată, dacă sunteți de acord, nu rămâne decât să achitați raportul. Plățile sunt 100% securizate și se fac prin intermediul aplicației Stripe simplu și rapid cu cardul dvs. bancar. De asemenea plata poate fi efectuata si prin transfer bancar. Modalităţi de plată


  Program de lucru

  Programul de verificare al seriilor este următorul:

 • Luni-Vineri 8:00-18:00
 • * Comenzile primite in afara programului de lucru vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare. (uneori, in functie de disponibilitate raspundem si in afara programului)